Vi har åben!

Der er åbnet op for flere dage i bookingsystemet, så bestil bord nu! Vi glæder os til at se jer.

August og september er fyldt godt op med større selskaber og derfor er der en del dage, hvor der er lukket for almindelige bordreservationer. Vi vil løbende åbne op for flere dage, så skriv jer endelig på ventelisten.

Vi har nu café åbent tirsdag-fredag fra kl. 8:00-15:30. Kom forbi, slap af, tag computeren med og hold dine møde her. Man kan booke plads via bookingssystemet (vælg "Café"). Der vil være servering af kaffe og andre drikkevarer samt let anretning til morgen og frokost, hvis man lyster. Kig forbi og sig hej.

Åbningstider

Som noget nyt har restauranten ikke faste åbningstider men har i stedet åbent, når der er gæster i restauranten – næsten lige meget hvad tid på dagen. Det betyder, at man skal bestille bord eller skrive sig på venteliste og få besked, når der er åbent.

Velkommen!

Køkkenhaven

Når du besøger 56 grader, får du en personlig behandling og en madoplevelse ud over det sædvanlige. Køkkenet kører ud fra faste månedsmenuer, der varierer efter sæson og rådighed.

Derudover byder 56 grader på en række af fastlagte arrangementer såsom: Smag på søndagen der indbyder til hyggelige og uformelle søndagsfrokoster ved langborde. Tema Torsdage med 6 serveringer og for eksempel med fokus på tysk vin. Se mere under events.

De historiske lokaler midt i det gamle, stemningsfyldte søværnsområde på Holmen egner sig godt til at holde selskaber, virksomhedsmøder eller lignende og maden kan sammensættes ud fra en dialog omkring smag og ønsker.

Historien

Historien om restaurant 56 grader er historien om et bryllup – der blev til flere. Restauranten åbnede i 2007 hvor restauratørparret Ellegaard selv blev gift i krudthuset.  Bæredygtighed og lokale, danske råvarer med tæt kontakt til leverandørerne har altid været i centrum for restaurantens koncept.

Navnet kombinerer både den nordlige breddegrad, hvorpå København ligger, en reference til søværnsområdet samt kernetemperaturen på 56 grader i kød.