NYT - MAD UD AF HUSET

Restauranten er indtil videre lukket. Vi tilbyder i stedet afhentning af mad.
Maden skal varmes op derhjemme og kan derfor godt tåle et par dage i køleskabet.

DAGENS RET til kr. 145 pr. kuvert. Bestilling kan ske på telefon/sms 31163205.

Restauranten er omdannet til en lille købmand med vin, sodavand og lokale nyhøstet grøntsager, som man kan købe med hjem. Vi har sprit i entreen og lavet afstandsmarkeringer på gulvet. Kig forbi på nedenstående dage hvor døren står åben fra kl. 12.

Tirsdag 31. marts kl. 16-19 : Torsk i ramsløg sauce, grillet og syltet løg salat og timian bagte kartofler.

Onsdag 1. april kl. 16-19 : Torsk i ramsløg sauce, grillet og syltet løg salat og timian bagte kartofler.

Torsdag 2. april kl. 16-19 : Oksesteg med flødekartofler, gulerod stegt i brunet smør, skysauce og mormor salat. Evt. tilkøb af blå kartoffel chips kr. 10.

Fredag 3. april kl. 16-19 : Oksesteg med flødekartofler, gulerod stegt i brunet smør, skysauce og mormor salat. Evt. tilkøb af blå kartoffel chips kr. 10.

Ekstra lækkerier alle dagene:

Brød til kr. 25 stk. Et brød kan bruges som kuvertbrød til 2-4 personer.
Dessert til kr. 85 pr. kuvert. 70% chokoladekage. Pisket creme fraiche med tonkabønne.
En bøtte is til kr. 95 for 1 liter. Hvid chokolade is med sprød bagt chokolade.

Påske menu med hjem

Maden skal varmes op derhjemme og kan derfor godt tåle et par dage i køleskabet.

3-retters påske menu til kr. 350 ( ex billetgebyr).

Forret:
Koldrøget laks med ristet rugbrød og urter fra haven

Hovedret:
Langtidsbraiseret lammeskank (på ben), stegte kartofler og rodfrugter med en lamme- og ramsløgssauce.

Dessert:
Rabarber, hvid chokolade og vaniljecreme.

Afhenting kan ske onsdag den 8. april i tidsrummet kl. 16-19 eller skærtorsdag den 9. april i tidsrummet kl. 10-14. Ring hvis I vil have levering, så ser vi hvad der kan lade sig gøre.

Bestil ved at klikke på billedet.

Følg med på Instagram

Resten af hjemmesiden er ikke tilrettet!!

Velkommen!

Køkkenhaven

Når du besøger 56 grader, får du en personlig behandling og en madoplevelse ud over det sædvanlige. Køkkenet kører ud fra faste månedsmenuer, der varierer efter sæson og rådighed.

Derudover byder 56 grader på en række af fastlagte arrangementer såsom: Smag på søndagen der indbyder til hyggelige og uformelle søndagsfrokoster ved langborde. Tema Torsdage med 6 serveringer og for eksempel med fokus på tysk vin . Smag på onsdagen som er "family-style" servering om onsdagen. Se mere under events.

De historiske lokaler midt i det gamle, stemningsfyldte søværnsområde på Holmen egner sig godt til at holde selskaber, virksomhedsmøder eller lignende og maden kan sammensættes ud fra en dialog omkring smag og ønsker. 

Historien

Historien om restaurant 56 grader er historien om et bryllup – der blev til flere. Restauranten åbnede i 2007 hvor restauratørparret Ellegaard selv blev gift i krudthuset.  Bæredygtighed og lokale, danske råvarer med tæt kontakt til leverandørerne har altid været i centrum for restaurantens koncept.

Navnet kombinerer både den nordlige breddegrad, hvorpå København ligger, en reference til søværnsområdet samt kernetemperaturen på 56 grader i kød.

Åbningstider

Som noget nyt har restauranten ikke faste åbningstider men har i stedet åbent, når der er gæster i restauranten – næsten lige meget hvad tid på dagen. Det betyder, at man skal bestille bord eller skrive sig på venteliste og få besked, når der er åbent.