Julefrokost take away

I november og december kan I hente traditionel julebord til den hjemlige hygge eller til arbejdspladsen. Maden er klar til servering.

1. servering: Hvide marineret sild, karrysild, røget laks med rygeostcreme, stegt fiskefilet med citron og remoulade.
Hertil nybagt rugbrød, kærnemælksbrød, smør og krydderfedt.

2. servering: Flæskesteg med sprøde svær og rødkål, hønsesalat med sprødt kyllingeskind, sprængt andebryst med peberrod og syltede agurk.

Dessert: Risalamande med kirsebærsauce.

Kr. 425 pr. kuvert.

Bestilling på tlf. eller sms 31163205 eller via linket her.

Velkommen!

Køkkenhaven

Når du besøger 56 grader, får du en personlig behandling og en madoplevelse ud over det sædvanlige. Køkkenet kører ud fra faste månedsmenuer, der varierer efter sæson og rådighed.

Derudover byder 56 grader på en række af fastlagte arrangementer såsom: Smag på søndagen der indbyder til hyggelige og uformelle søndagsfrokoster ved langborde. Tema Torsdage med 6 serveringer og for eksempel med fokus på tysk vin. Se mere under events.

De historiske lokaler midt i det gamle, stemningsfyldte søværnsområde på Holmen egner sig godt til at holde selskaber, virksomhedsmøder eller lignende og maden kan sammensættes ud fra en dialog omkring smag og ønsker.

Se alle vores aktuelle events og mad ud af huset muligheder via linket i overskriften.

Åbningstider

Som noget nyt har restauranten ikke faste åbningstider men har i stedet åbent, når der er gæster i restauranten – næsten lige meget hvad tid på dagen. Det betyder, at man skal bestille bord eller skrive sig på venteliste og få besked, når der er åbent.

Vi har café åbent alle tirsdag-fredag fra kl. 8:00-15:30. Der vil være servering af kaffe, morgenmad og vores populære sandwich til frokost (som også er god som take away).

Historien

Historien om restaurant 56 grader er historien om et bryllup – der blev til flere. Restauranten åbnede i 2007 hvor restauratørparret Ellegaard selv blev gift i krudthuset.  Bæredygtighed og lokale, danske råvarer med tæt kontakt til leverandørerne har altid været i centrum for restaurantens koncept.

Navnet kombinerer både den nordlige breddegrad, hvorpå København ligger, en reference til søværnsområdet samt kernetemperaturen på 56 grader i kød.Kaj Hotel

Har I set vores nye nabo, Kaj Hotel?

Fantastisk hyggelig et-værelses hotel med plads til 4 personer. Når I booker værelset, kan I få leveret morgenmaden fra os.

Vi glæder os til samarbejdet og håber at vores kommende bryllupspar vil benytte sig af den luksus.