Menukort

Menuen ændres løbende for at vi kan servere de bedste råvarer til vores gæster. Direkte fra mark til bord.

3-retters sæson menu

Forret, hovedret og dessert 400,-

3 glas tilpasset menuen

Vin 400,- // Saft 225,-

Gourmet aften

Helaftens oplevelse som også fås med saft- eller ølmenu.

Bobler - Snacks - Appetitvækkere

Forret - Mellemret - Hovedret - Osteservering - Predessert - Dessert

Vinmenu 5 glas

Kaffe/te - Søde bidder

1.500,-

Skal forudbestilles.

Gourmet aften uden vinmenu og bobler, kr. 750 pr. kuvert.

August menu

Forret

Variation af tomater, dehydreret og consommé, karamelliseret majs 135,-

Hovedretter

Havtaske, kantareller, gulerod, knuste kartofler og kærnemælkssauce 250,-

Risotto med godsets bedste grøntsager, beder, kantareller og Gammel Knas 215,-

Kalvespidsbryst med porer, stegte kartofler, squash og hollandaise 250,-

Dessert

Agurk is, citronfromage, små kys og frisk agurk 95,-

.

Kuvertbrødet

...

Frokost

Dagens sild
løg og kapers 95,-

Fiskefilet
med tatarsauce 115,-

Kartoffelmad
med bacon, rygeost creme og karse 105,-

Hønsesalat
på fladbrød med sprødt kyllingeskind 115,-