Menukort

Menuen ændres løbende for at vi kan servere de bedste råvarer til vores gæster. Direkte fra mark til bord.

3-retters sæson menu

Forret, hovedret og dessert 425,-

3 glas tilpasset menuen

Vin 425,- // Saft 225,-

Gourmet aften

Helaftens oplevelse som også fås med saft- eller ølmenu.

Bobler - Snacks - Appetitvækkere

Forret - Mellemret - Hovedret - Osteservering - Predessert - Dessert

Vinmenu 5 glas

Kaffe/te - Søde bidder

1.500,-

Skal forudbestilles.

Gourmet aften uden vinmenu og bobler, kr. 750 pr. kuvert.

Sæson menu

Forret

Æg fra Seerupgaard, sprød uldgris, purløgsmayonnaise, syltet sennepsfrø og urter 135,-

Hovedretter

Brosme, stegt jordskok, karamelliseret gulerod og ægte sauce 250,-

Saltbagt selleri, perlebyg med Västerbotten ost og urter 215,-

Okse, stegt jordskok, perlebyg og tomatiseret hollandaise 250,-

Dessert

Græskar-havtorn is, chokolade, karamel og rød syre 95,-

.

Kuvertbrødet

...

Frokost

Dagens sild
løg og kapers 95,-

Fiskefilet
med tatarsauce 115,-

Kartoffelmad
med bacon, rygeost creme og karse 105,-

Hønsesalat
på fladbrød med sprødt kyllingeskind 115,-