Menukort

Menuen ændres løbende for at vi kan servere de bedste råvarer til vores gæster. Direkte fra mark til bord.

3-retters sæson menu

Forret, hovedret og dessert 425,-

3 glas tilpasset menuen

Vin 425,- // Saft 225,-

Gourmet aften

Helaftens oplevelse som også fås med saft- eller ølmenu.

Bobler - Snacks - Appetitvækkere

Forret - Mellemret - Hovedret - Osteservering - Predessert - Dessert

Vinmenu 5 glas

Kaffe/te - Søde bidder

1.500,-

Skal forudbestilles.

Gourmet aften uden vinmenu og bobler, kr. 750 pr. kuvert.

September menu

Forret

Hummer, fennikel, gulerod og syltet græskar 135,-

Hovedretter

Lange, hvidvin sauce, brøndkarse, beder, blomkål og ristet kapers 250,-

Stegt blomkål, hasselnødder, skovens svampe, karamelliseret ostesauce 215,-

Grambogård svinebryst, skovens svampe og rødbede i variation 250,-

Dessert

Æble, kvæde kompot, flødeis, melisse og malt marengs 95,-

.

Kuvertbrødet

...

Frokost

Dagens sild
løg og kapers 95,-

Fiskefilet
med tatarsauce 115,-

Kartoffelmad
med bacon, rygeost creme og karse 105,-

Hønsesalat
på fladbrød med sprødt kyllingeskind 115,-