Menukort

Menuen ændres løbende for at vi kan servere de bedste råvarer til vores gæster. Direkte fra mark til bord.

3-retters sæson menu

Forret, hovedret og dessert 400,-
Tilvalg af ost 125,-

3 glas tilpasset menuen

Vin 400,- // Saft 225,- // Øl 325,-

5-retters sæson menu

Forret, mellemret, hovedret, predessert og dessert 550,-

4 glas tilpasset menuen

Vin 550,- // Saft 325,- // Øl 425,-

Gourmet aften

Helaftens oplevelse som også fås med saft- eller ølmenu.

Bobler - Snacks - Appetitvækkere

Forret - Mellemret - Hovedret - Osteservering - Predessert - Dessert

Vinmenu 5 glas

Kaffe/te - Søde bidder

1.500,-

Bør forudbestilles.

Menuen i januar-februar

Kuller – Porrer – Hummerbisque

Let tilberedt kuller, dampet skummende hummerbisque, karse og syltet sago.

Havtaske – Kartoffel – Peberrod

Kalvebacon, gnocchi, frisk peberrod, jordskokkechips og jordskokkepuré.

Svinebryst – Beder – Pommes Anna

Confiteret svinebryst, kål, rødbede sauce, sprødt stegt pommes Anna og glaseret beder.

Dådyr – Tyttebær – Løgsauce

Dådyr fra jægeren, lår i løgsauce, saltbagt selleri, syltet løg, stegt løg, knust kartoffelmos.

Havtorn is – Hvid chokolade – Krydrekage

Crumble på krydrekage, hvid chokolademousse, bagt hvid chokolade og havtorn is.

Friskost – Rugbrød – Malt

Friskost med vanilje, rugbrødskaramel, maltjord, øl is, øl gele.



Kuvertbrødet

Frokost

Dagens sild
løg og kapers 95,-

Fiskefilet
med tatarsauce 115,-

Kartoffelmad
med kalvefedt, løvstikke creme og karse 105,-

Hønsesalat
på fladbrød med sprødt kyllingeskind 115,-