Menukort

Menuen ændres løbende for at vi kan servere de bedste råvarer til vores gæster. Direkte fra mark til bord.

3-retters sæson menu

Forret, hovedret og dessert 400,-
Tilvalg af ost 125,-

3 glas tilpasset menuen

Vin 400,- // Saft 225,- // Øl 325,-

5-retters sæson menu

Forret, mellemret, hovedret, predessert og dessert 550,-

4 glas tilpasset menuen

Vin 550,- // Saft 325,- // Øl 425,-

Gourmet aften

Helaftens oplevelse som også fås med saft- eller ølmenu.

Bobler - Snacks - Appetitvækkere

Forret - Mellemret - Hovedret - Osteservering - Predessert - Dessert

Vinmenu 5 glas

Kaffe/te - Søde bidder

1.500,-

Bør forudbestilles.

Menuen i marts-april

Røget makrel – Rygeost – Ristet rugbrød

Varm røget makrel, rygeost creme, karse og syltet squash.


Rødspætte – Kartoffel – Hollandaise

Let tilberedt rødspætte, små kugler af kartoffel, hollandaise på sifon, sprød kartoffel og urter.


Kylling fra Hopballe – Jordskok – Peberrodssauce

De bedste dele fra kyllingen, stegte jordskokker, jordskokkepuré, syltet sennepsfrø og silke mos.


Lam – Beder – Perlebyg

Variation af beder, ramsløg, cremet perlebyg med ost.


Is – Kamille – Krydrekage

Is med grøn te støv, parfait på kamillecreme, sprød krydrekage.


70% chokolade – Creme fraiche is – Malt

Rød syre, marengs og malt.

Kuvertbrødet

Frokost

Dagens sild
løg og kapers 95,-

Fiskefilet
med tatarsauce 115,-

Kartoffelmad
med kalvefedt, løvstikke creme og karse 105,-

Hønsesalat
på fladbrød med sprødt kyllingeskind 115,-