I anledning af Jazz festivalen har vi live musik fredag den 28. februar om aften. Reserver bord som normalt og nyd en aften hvor baggrundsmusikken er i centrum.

Vi får besøg af Kasper Hollesen trio, som spiller en “tribute to Joe Pass”. Joe Pass er en af jazzens største og mest indflydelsesrige guitarister, der er mest kendt for sit samarbejde med stjerner som Oscar Peterson, Ella Fitzgerald, Dizzy Gillespie og Frank Sinatra, foruden sine solo plader “Virtuoso”, der revolutionerede solo jazz guitar.

Kasper Hollesen er en københavnsbaseret trio (guitar, bas, trommer), som består af Kasper Hollesen på guitar, Jakob Roland på kontrabas, og Andreas Fryland på trommer.

Hver søndag kl. 13 inviterer vi til langbordsstemning med smagfulde oplevelser og snak på tværs af bordene.

Kokkene har frie hænder til at eksperimentere, være uforudsigelige og afprøve nye menu elementer. Alle får det samme at spise, og alt er med i prisen. Mad, vin, øl, vand, kaffe, dessert – det hele.

Prisen for det hele holder vi nede på et rimeligt niveau fordi vi ofte benytter overskydende udskæringer, en kasse grøntsager, vi ikke fik brugt i løbet af ugen, og vin, der ikke er plads til i kælderen længere. Nogen ville kalde det bæredygtighed med et finere ord.

Billet skal købes for at sikre en plads ved bordet. Prisen er kr. 345 alt inklusiv.

Som en videreudvikling af vores Smag på søndagen koncept serverer vi aftensmad alle onsdage.

Kokkene tryller i køkkenet imens I hygger ved bordene. I modsætning til om søndagen så er denne aften privat – hvert selskab har sit eget bord. Serveringen er "Family Style" ligesom derhjemme.

Voksne, kr. 185 // Børn i alderen 5-10 år, kr. 95 // Børn i alderen 0-5 år, gratis.

Drikkevarer afregnes efter forbrug. For at sikre en plads bør I reservere bord ellers ring på dagen og hør om vi stadig har pladser, tlf.nr. 31163205.

I 2020 fortsætter vi med vores 4 tema torsdage. Vi vil invitere relevante gæster, som vil fortælle lidt om det valgte tema.

6-retters menu med tilhørende drikkevarer. Pris: 560 kr.

Vi har valgt følgende fire temaer:

Hvid Januar (16. januar) - tag fri for alkohol i en måned.
Elitesport (30. april) - vi ser på hvad maden kan gøre for sundheden.
Tyske Vine (august) - lær mere om de tyske vinregioner og hvorfor du bør købe tysk vin.
Oktoberfest (1. oktober) - vi lader os inspirere af den store tyske folkefest.

Sommelier Natalie Noryd fra The Great Wine Experience afholder denne aften en vinsmagning med både bobler, rosé og elegante rødvine lavet på den spændende druesort Pinot Noir.

Pinot Noir er en delikat og sart druesort, som er exceptionel til at afspejle sine omgivelser ‘terroir’. Derfor skal vi fordybe os omkring klima, jordbund, metoder og filosofier. De karakterfulde vine er håndplukket fra visionære vinmagere med fokus på kvalitet, bæredygtighed og håndværk, fra Tyskland, New Zealand, Californien, Toscana, Serbien og selvfølgelig Bourgogne.

Reserver jeres påskefrokost til Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag eller 2. Påskedag (9., 10., 12. eller 13. april 2020). Menuen består af 3 serveringer. Første med sild, æg, rejer, ål og fiskefilet. Næste servering indeholder lam, hønsesalat og mørbrad. Desserten er gammeldags æblekage a la 56 grader. Det hele koster 495 kr. og man betaler på forhånd ved billetsalg.

Følg med!