Slip for en dag i køkkenet! Hent julemaden hos os den 24. december kl. 10:00 – 13:00.

Julemenu (2 serveringer)
Confiteret andelår, flæskesteg med sprøde svær, rødkål, surt, kartofler og brun sovs.
Risalamande med kirsebærsauce.

Vi kan også klare julegodterne og mandelgaven!

Kom og hent traditionel julebord til den hjemlige hygge eller til arbejdspladsen. Maden er klar til servering.

1. servering: Hvide marineret sild, karrysild, røget laks med rygeostcreme, stegt fiskefilet med citron og remoulade.
Hertil nybagt rugbrød, kærnemælksbrød, smør og krydderfedt.

2. servering: Flæskesteg med sprøde svær og rødkål, hønsesalat med sprødt kyllingeskind, sprængt andebryst med peberrod og syltede agurk.

Dessert: Risalamande med kirsebærsauce.

Menuen kan bestilles i hele november og december!

I år er der fokus på den hyggelige og intime julefrokost - nærhed med afstand. Vi inviterer til hyggelige fredage med julefrokost stemning og tilbyder en samlet middagspakke til kr. 1.000 pr. person. Billet skal købes - link i overskrift.

Velkomstdrink, 3-retters julemenu, fri bar under middagen med husets vine, fadøl og sodavand og slut af med en after dinner cocktail.

Vinlagersalg 29. december 2020

Tirsdag den 29. december afholder vi vinlagersalg, hvor Michel vil stå med alle hans lækre vine. Nærmere detaljer kommer. Vi forventer, at det vil foregå som åbent hus kl. 15-20.

Nytårsmenu til afhentning 2020 er klar til bestilling. Prisen er 400 kr. pr. person for en lækker 3-retters menu, hvor alt er er tilberedt. I skal blot opvarme og anrette.

Hummerbisque, karamelliseret gulerod, syltet gulerod, crudité af gulerod og ristet græskarkerner.

Grambogård oksemørbrad, brøndkarse, syltet løg, silkemos, glace sauce og sprøde kartoffelchips med trøffel.

70% chokolademousse, krystalliseret chokolade med havtorn, pisket creme fraiche, sprød malt marengs.

Der vil være udførlig beskrivelse af hvordan retterne skal færdiglaves og anrettes, trin for trin.

Nytårsmenuen skal hentes på restauranten den 31. december 2020 i tidsrummet kl. 10:00 – 16:00. Man vælger tidspunktet ved bestilling. Tryk på link i overskriften.

Hver søndag kl. 13 inviterer vi til langbordsstemning med smagfulde oplevelser og snak på tværs af bordene.

Kokkene har frie hænder til at eksperimentere, være uforudsigelige og afprøve nye menu elementer. Alle får det samme at spise, og alt er med i prisen. Mad, vin, øl, vand, kaffe, dessert – det hele.

Prisen for det hele holder vi nede på et rimeligt niveau fordi vi ofte benytter overskydende udskæringer, en kasse grøntsager, vi ikke fik brugt i løbet af ugen, og vin, der ikke er plads til i kælderen længere. Nogen ville kalde det bæredygtighed med et finere ord.

Billet skal købes for at sikre en plads ved bordet. Prisen er kr. 375 alt inklusiv.

Gavekort kan købes fysisk i restauranten eller via DinnerBooking. Tryk på overskriften, her er link til DinnerBooking, hvor gavekortet også kan anvendes på andre restauranter.

Følg med!