Comeback til tyske vine

Restaurantchef Michel Rasmussen er meget glad for tyske vine og tager tit på besøg i Tyskland for at finde nye samarbejdspartnere.

Tyske vine har i mange år haft et dårligt ry, men der findes mange gode producenter, som går op i deres produktion. Vi er meget glade for husene Flick, Geils og Uwe Spies, som I vil blive præsenteret for på denne aften.

Vi inviteret producenterne til at komme og fortælle lidt om deres vingårde og historien bag, mens I får lov til at smage.

Fredag den 12. oktober 2018

Ankomst kl. 18:30

7 vine + bobler

7-retters menu

Pris: 950,-

Køb billet her.

 

Vinhus beskrivelser

Flick

Få kilometer fra Frankfurt am Main i Rheinhessen regionen ligger vingården Flick. Lige ved foden af Taunus bjergene, hvor den rige og mineralske jord er perfekte betingelser for Riesling druen. Alexander Flick går stærkt ind for bæredygtig udnyttelse af naturen.

Geils

I dag ejes vingården af ​​Rudolf og Birgit Geil, men har historie tilbage til det 18. århundrede. Vingården er beliggende i den lille landsby Bermersheim i den sydvestlige del af Rheinhessen. Sønnen Florian har efter sin praktik i Bourgogne fået en central rolle i forældrenes vingård. Far og søn har forskellig baggrund og samarbejdet er til gavn for deres vine. For Geil familien er arbejdet i vingården det vigtigste. I kælderen er det kun det strengt nødvendige, som gøres ved vinen. Geils fungerer som en Bourgogne vingård. Familien får stor ros for deres prisvindende mousserende vine.

Uwe Spies

I 1958 begyndte familien Spies at sælge vin professionelt. Stykke for stykke blev landbruget opgivet, og vinstokkene blev omdrejningspunktet for gårdens liv. Siden 1989 har Ingrid og Uwe Spies betjent vingården. Vingården har gennem årene udvidet og udviklet stilen af vin baseret på klassiske sorter. Sønnen David Spies har gennemført sin vinmager uddannelse på top vingårde i Pfalz. Sønnen bringer mange nye impulser til driften med sig. Han er ansvarlig for udviklingen af vinene.