Vi søger 2 nye til vores team: en faglært a la carte tjener og en faglært kok.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job med ansvar og udvikling. Du skal være medvirkende til at opretholde et højt serviceniveau på en professionel og imødekommende måde – også når det går rigtig stærkt. Vi vil gerne skabe nærvær med vores gæster, og derfor kommer kokkene også ofte ud og servere og præsenterer maden, imens at tjenerne værner om vores gæster i restauranten.

Tjener arbejdsopgaver:

Professionel a la carte servering.

Vejlede gæster i valg af menu og vine.

Selskabsservering og klargøring.

Elev ansvarlig og bestilling af varer.

Kokke arbejdsopgaver:

Professionel a la carte servering.

Daglig opbakning og menuplanlægning.

Selskabsservering og klargøring.

Elev ansvarlig og bestilling af varer.

 

Vi tilbyder:

Tæt samarbejde i et lille team hvor alle bliver hørt.

Et professionelt men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi passer på vores gæster og hinanden.

En dynamisk restaurant i udvikling, med fokus på nordiske råvarer i sæson.

God vagtplan med fri hver anden weekend.

 

Vi forventer, at du er:

Fagudlært og har a la carte erfaring. Du må gerne være nyudlært!

Pligtopfyldende, mødestabil og altid i udvikling.

Forandringsvillig og motiveres af nytænkning.

Udadvendt, imødekommende og klar til at hjælpe dine kollegaer.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling. Vi holder samtaler løbende. Send din ansøgning og CV til info@56graderkbh.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Såfremt du har spørgsmål bedes du ringe og snakke restaurantchef Michel på tlf. 31163205/27586464 eller køkkenchef Kenneth på tlf. 31163205/31165225.